София. Столичните социалисти, народните представители от БСП за България“, избрани

...
София. Столичните социалисти, народните представители от БСП за България“, избрани
Коментари Харесай

Столичните социалисти поднесоха венци и цветя пред паметника на Съветската армия по повод Деня на защитника на Отечеството

София. Столичните социалисти, народните представители от „ Българска социалистическа партия за България “, определени от София, общинските съветници, членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия сервираха венци и цветя пред паметника на Съветската войска във връзка Деня на бранителя на Отечеството, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
Денят на бранителя на Отечеството се отбелязва на 23 февруари в Русия като всеобщ мъжки празник. Отдава се чест на всички мъже и изключително на тези, които са служили и служат във Въоръжените сили. Датата е призната в Съветския съюз през 20-те години на предишния век и отбелязва първата победа на Червената войска над немците. Този празник съществува от 1918 година, само че през годините няколко пъти е променял името си – Ден на Червената войска, Ден на Съветската войска и Военноморския флот, а в този момент е Ден на бранителите на Отечеството.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР