София. Столични полицаи иззеха голямо количество артикули, имитиращи известни търговски

...
София. Столични полицаи иззеха голямо количество артикули, имитиращи известни търговски
Коментари Харесай

МВР: Столични полицаи иззеха голямо количество артикули, имитиращи известни търговски марки

София. Столични служители на реда иззеха огромно количество продукти, имитиращи известни търговски марки. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Действията по реализацията стартирали след постъпил сигнал за комерсиално сдружение. Според информацията то е правило нарушавания на данъчното законодателство и произвеждало имитиращи артикули на известни търговски марки.
След извършено следствие, чиновници на „ Икономическа полиция “ в Столична дирекция на вътрешните работи, взаимно със чиновници на Търговско дружество Национална агенция за приходите, подхванали инспекция на сдружението. В хода на инспекцията са открити и конфискувани 58 кашона с автоаксесоари, 49 кашона с дъвки, 9 кашона с очила, 61 кашона с ароматизатори, два европалета с аерозолна смазка - артикули, реплики на известни търговски марки.
Материалите са докладвани в Софийска районна прокуратура. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР