София. Старши треньорът на Септември (София) Христо Арангелов коментира предстоящия

...
София. Старши треньорът на Септември (София) Христо Арангелов коментира предстоящия
Коментари Харесай

Христо Арангелов: Класирането за баража е резултатът от добрата ни игра

София. Старши треньорът на Септември (София) Христо Арангелов разяснява идния бараж за efbet Лига против Ботев (Враца). Специалистът показа, че преди началото на сезона, влизането в Първа лига не е било цел пред отбора му, само че с положителните игри, са пристигнали и резултатите.

„ Изпращаме един доста добър сезон. Не сме имали като цел влизане в Първа лига. Никога баражът не ни е бил фикс концепция. Искаме да постановяваме млади играчи и да им даваме късмет за развиване.

С положителното показване и постоянството, пристигнаха и резултатите. До последно не искахме да мислим за този мач и футболистите останаха крепко стъпили на земята. Сега се изправяме против един сериозен конкурент, който цялостен сезон е играл в Първа лига, против мощни тимове. Чака ни сложен мач, в който ще се опитаме да наложим своята игра.

Искаме да победим, само че в случай че това не се случи, няма да вършим нещастия. Септември има своя тактика и желаеме да я следваме до дъно “, съобщи Христо Арангелов.

Двубоят сред Септември и Ботев (Враца) стартира в 19:00 часа на стадион „ Славия “, а основен арбитър ще бъде Драгомир Драганов.

„ Септемврийци “ приключиха трети в класирането на Втора лига, до момента в който врачани финишираха втори в групата с борещи се за избавление.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР