София. Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов заяви след загубата

...
София. Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов заяви след загубата
Коментари Харесай

Атанасов: Монтана е по-добър отбор, когато побеждава

София. Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов съобщи след загубата от Славия, че тимът не е съумял да осъществя ситуациите си. Той добави, че в края на мача е имало дузпа за водения от него тим, която съдията Валентин Железов не свири.

„ Не успяхме да си осъществяваме ситуациите. Не играхме на равнището, което бяхме в предните мачове “, разяснява Атанасов.

„ Сергей Георгиев е човек, който може да даде смяна в тима. Ние сме 23-ма човек и всеки би трябвало да си гони шанса. “

„ За мен е дузпа без да бъда на 100% сигурен. В последна сметка съдията това е решил и това е свирил. След като всичко е минало, няма смисъл да го разясняваме “, добави той.

„ Ние би трябвало да вземем оптимален брой точки в оставащите мачове, в случай че желаеме да бъдем спокойни. В нашето състезание няма мач, в който да си жертван, да е такава огромна разликата. Ще се борим до край и имам вяра, че ще успеем. “

„ Монтана е по-добър тим, когато побеждава. Когато губим, значи сме по-слаб тим. Битката ще бъде в действителност забавна. Вярвам, че качествата на нашите футболисти ще излязат на напред във времето и ще успеем да запазим мястото си. “

„ Футболистите са експерти и играят във всеки мач на ръба на опциите си. Играем мач за мач и се надявам да успеем “, сподели още Атанас Атанасов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР