София. Спортен празник и забавни игри за деца в Люлин

...
София. Спортен празник и забавни игри за деца в Люлин
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Спортен празник и забавни игри за деца в Люлин организират от БСП - София на 20 октомври

София. Спортен празник и занимателни игри за деца в " Люлин " провеждат от Българска социалистическа партия - София на 20 октомври. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София . Фитнес, лека атлетика, kangoo jumps и kangoo jumps зумба са единствено част от занимателните събития, които са подготвили уредниците. За най-активните са планувани голям брой награди, най-голямата, от които е велосипед.
На 20-и октомври, в неделя от 11,00 часа на огромната поляна до известния ресторант " Бъфало " на бул. " Панчо Владигеров " 20, в микро-район " Люлин-7 ", ще се организира огромен състезателен празник, в който присъединяване ще вземат именити инструктори по фитнес, лека атлетика, kangoo jumps и kangoo jumps зумба. Топ-спортистите от най-известните фитнес центрове в квартала ще проведат серия от демонстрации, като по този метод ще привлекат младежите от квартала към по-здравословен метод на живот.
За най-малките са планувани занимания по изобразяване, моделиране с пластелин и други занимателни игри. Празникът ще бъде съпроводен от доста музика и атрактивни надпревари. За най-активните са планувани голям брой награди, най-голямата от които е градски велосипед.
Спортният празник е специфичен подарък за люлинчани от претендента за кмет от Българска социалистическа партия Мая Александрова.
" Спортът е извънредно значим за поддържането на положителния дух и крепко тяло, по тази причина дано всички дружно се потопим в атмосферата на леката атлетика, фитнеса и Kangoo Jumps. Нашите треньори ще покажат лесни извършения, с които всички да сме във форма. Ще има доста надпревари, занимания и награди. Елате с цялото си семейство и станете част от Спорния ден на Люлин! Очаквам ви в неделя, на 20-и октомври, от 11,00 часа на огромната поляна до ресторант " Бъфало ", сподели Мая Александрова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР