София. Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 38-годишен мъж,

...
София. Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 38-годишен мъж,
Коментари Харесай

Софийска районна прокуратура задържа до 72 часа мъж, заканил се с убийство на двама души

София. Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 38-годишен мъж, заканил се с ликвидиране на двама души, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.
На 26.02.2022 година на ул. „ 502-та “ в гр. София, обвиненият С.К. се заканил с ликвидиране на Р.Д. с думите „ Влизай и пребий тая, с цел да не влизам аз, с цел да я убия “, като държал в едната си ръка секира и я размахвал към дамата. Заканването възбудило у Р.Д. състоятелен боязън за реализирането му.

След това на същото място, обвиненият се заканил с ликвидиране на Й.Г., като споделил: „ Ще ви изтрепя всичките! “. След това С.К. замахнал три пъти с нож към тялото на мъжа.

Срещу обвинения е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 144, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият е неведнъж осъждан. Предвид правосъдното му минало и опцията да извърши друго закононарушение, с разпореждане на дежурен прокурор С.К. е арестуван до 72 часа.
Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на делото за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на С.Б.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР