София. София градски вибрации-140 удара в минута“ ще се състои

...
София. София градски вибрации-140 удара в минута“ ще се състои
Коментари Харесай

София: Инициативата „София градски вибрации-140 удара в минута“ ще се състои на 17 септември

София. „ София градски вибрации-140 удара в минута “ ще се състои на 17 септември 2019 година на площад „ Княз Александър I “ от 20.30 – 22.00 ч. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община . „ София градски вибрации-140 удара в минута “ - аудио-визуален театър, 3D mapping, музика онлайн и VJ шоу са основани особено за Деня на София. Със специфичното присъединяване на Деси Андонова, Ина Кънчева и Космическите гласове от България. Музиката за събитието е обезпечена от DJ Иван Шопов и пианиста Димитър Бодуров, а визията и 3D мапинга са дело на Весела Данчева и екип от Компот Колектив – създатели на едни от най-представителните модерни анимации за България. Визуалното шоу по време на концерта ще бъде основано от Лора Шопова. Поканата е за всички, а входът за събитието е свободен.
„ София градски трептения – 140 удара в минута “ ще показа облици от звуци и картини, основани от известни млади създатели от разнообразни жанрове и стилове, които построяват пулса на града ни до кулминационната точка от 140 удара в минута. Спектакълът е отдаден на 140-годишнината на София като столица на България.
Събитието се провежда от Столична община и Фондация “Културни вероятности ” по случай Деня на София в партньорство с Министерство на образованието и науката в границите на Международния конкурс за млади учени EUCYS 2019.
Проектът е част от „ КУЛТУРАМА ” - фестивал на Фондация „ Културни вероятности ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР