София. Снегопочистване и снегонавявания затвориха редица пътни от републиканската пътна

...
София. Снегопочистване и снегонавявания затвориха редица пътни от републиканската пътна
Коментари Харесай

Снегопочистване и снегонавявания затвориха редица пътни от републиканската пътна мрежа поетапно през изминалата нощ

София. Снегопочистване и снегонавявания затвориха редица пътни от републиканската пътна мрежа поетапно през миналата нощ, оповестяват от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ .
Със започване на снеговалежите от пътната организация предизвестиха за ограничаване на придвижването на МПС над 12 т в областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, София и Ловеч заради лимитирана видимост и снегопочистване.
Водачите на МПС над 12 т. изчакваха на място по път I-1 Видин – София в региона гр. Враца в двете направления, както и по път I-3 Плевен – Русе в сектора от с. Телиш - с. Радомирци и в правата с. Славяново – пътен възел Гривица във двете направления за всички МПС. Водачите изчакват на място. В мощ беше ограничаване на придвижването за водачите на тежкотоварни коли над 12 т в двете направления и по Автомагистрала „ Тракия “ София-Бургас.
Снегонавявания и снегопочистване ограничиха прекосяването и на всички МПС по II-81 Монтана - Лом от км 97 до км 145 в двете направления, трафикът се пренасочваше по различен маршрут по път II-114 Ружинци – Тополовец – Лом.
Временно беше лимитирано придвижването и в областите Видин – Монтана – Враца – Плевен – Ловеч, и по Автомагистрала „ Хемус “ и път I-4 до гр.Ловеч и по път I-3 до гр. Плевен, във двете направления, за всички МПС.
Движението в тези сектори към този момент е възобновено.

Към този час заради снегопочистване и снегонавявания остават в действие следните ограничавания за тежкотоварни коли над 12т:
• по Автомагистрала „ Струма “ от км 0 до км 20 и в двете направления,
• по Автомагистрала „ Тракия “ на територията на гр. София и област София в двете направления.
• през проход „ Превала “, където е лимитирано и тегленето на ремаркета и полуремаркета
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР