София. Служители от икономическа полиция и РУ- Годеч осуетиха незаконната

...
София. Служители от икономическа полиция и РУ- Годеч осуетиха незаконната
Коментари Харесай

София: 280 литра контрабанден алкохол е открит в търговски обект в Годеч

София. Служители от икономическа полиция и РУ- Годеч осуетиха противозаконната продажба на 280 литра контрабанден алкохол. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - София.
Нередовната акцизна стока е открита и конфискувана при полицейска интервенция за противопоставяне на съхранението и разпространяването на акцизни артикули без бандерол. В хода на акцията, извършена взаимно от чиновници на РУ- Годеч и бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ в ОДМВР- София, е осъществена инспекция на магазин за хранителни артикули в Годеч. В складовото помещение на комерсиалния обект, в наличието на шефа, инспектиращите попаднали на десетки пластмасови бутилки с друга съдържимост и бидон, цялостни с контрабанден алкохол. Установеното количество - общо 280 литра, е конфискувано по надлежния ред. Действията по следствието не престават в границите на формираното по случая досъдебно произвеждане.
При провеждането на интервенцията чиновниците на реда са иззели и 620 къса цигари без български акцизен бандерол, носени в пазарска торба от 62-годишна жителка на Годеч. По случая е формирана кореспонденция за осъществено административно нарушаване по Закона за акцизите и данъчните хранилища.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР