София. След успешното първо издание на стажа Стани депутат за

...
София. След успешното първо издание на стажа Стани депутат за
Коментари Харесай

50 млади българи ще бъдат депутати за един месец в ПГ на „БСП за България”

София. След сполучливото първо издание на стажа „ Стани народен представител за 1 месец ”, през днешния ден той започва за повторно. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . Изключително огромният интерес към програмата събра 50 млади стажанти, които от четвъртък ще влязат в Народното събрание, дружно с парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България ”.
Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова приветства младите стажанти и им сподели, че идват в най-активния месец в работата на Народното събрание, когато се гледа бюджетът. „ Ще ви бъде забавно, само че да знаете, че същинската политика е отвън тази постройка - в градовете и селата на България, където ние се срещаме с хората и представяме нашата „ Визия за България ”, сподели пред младежите водачът на Българска социалистическа партия и ги предложения, в случай че имат предпочитание и желаят да разберат- по какъв начин протичат тези срещи, да се включат в представянето и дискутирането на плана.
„ Щастлив съм, че виждам толкоз доста младежи, които се интересуват от политика. Това ми вдъхва религия и вяра и опровергава всички клишета, че младите в България са аполитични. Всички виждате в какво положение се намира страната ни и доколко ескалира публичното неодобрение ". Това съобщи пред стажантите ръководителят на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия Николай Бериевски. Според него от всички младежи зависи доста сега, тъй като от положението на страна зависи „ нашето общо бъдеще ”.
Стажантите ще бъдат разграничени в шест групи и ще работят „ за ръка " с народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ".
Младите хора бяха приветствани и от ръководителя на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия – София Петко Димитров, от Габриел Вълков, който е секретар „ Обучения и стажантски стратегии ” и от Мина Кутева - секретар „ Неправителствени организации и образования ” на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР