София. След срещата между ЕС и Турция в Брюксел ще

...
София. След срещата между ЕС и Турция в Брюксел ще
Коментари Харесай

Акценти в сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“

София. След срещата сред Европейски Съюз и Турция в Брюксел ще стихне ли напрежението сред Анкара и Берлин и ще бъде ли открит пътят на положителния звук? Ще се случи ли отварянето на нови глави от договарянията за турското участие в Общността и каква ще е цената за това? Очакваме разбора на Георги Димов, някогашен общоприет консул на България в Одрин.
В минутите след 8.00 часа – с какъв отчет излезе Временната комисията за НДК и има ли подозрения за нарушавания? За изводите от работата на комисията ще беседваме с Жельо Бойчев, заместник-председател на ПГ на Българска социалистическа партия и член на краткотрайната комисия по проблема с НДК.
В разгара на лятото ще проверим по какъв начин общините притеглят гости с разнородни културни събития? За идния Фолклорен фестивал „ Фолклорен извор “ 2017 година детайлности чакаме от кмета на Свищов Генчо Генчев.
Ще ви представим и още едно събитие, само че от подножието на Пирин планина. За „ Лятната филмомания под звездите “ в Банско и какъв брой кино лентата ще зарадват жителите и гостите на града ще научим от самите уредници.
В края на програмата ще проверим и какви типове животни се отглеждат в кюстендилския зоопарк и по кое време ще бъде изцяло актуализирана градината.
Тези и други тематики предстоят в утринния блок „ Добро утро, България “ на Радио „ Фокус “ от 6.00 до 10.00 часа. Водещ е Албена Иванова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР