София ще се сдобие с нов жилищен комплекс в района

...
София ще се сдобие с нов жилищен комплекс в района
Коментари Харесай

София ще има нов жилищен комплекс за 85 милиона лева

София ще се снабди с нов жилищен комплекс в региона на " Красно село ". Комплексът от затворен вид носи името Nove Homes и се намира до кръстовището на булевардите " Цар Борис III " и " Гоце Делчев " наоколо до изграждащата се станция на метрото.

Той се строи върху повърхност от 27 дка на мястото на някогашен терен на " Балканкар ", до постройката на общината на Красно село. Получил е позволение за градеж в средата на месеца и към този момент текат изкопни работи.
 Снимка 401924
Източник:

Инвеститор е нова компания, обвързвана с " Нове Холдинг " АД на известния предприемач Васил Божков. Общата стойност на плана е в размер на 85 млн. лв., като построяването му се чака да завърши през 2022 година
 Новият квартал на София, който ще бъде дом на 12 000 души
Новият квартал на София, който ще бъде дом на 12 000 души

Изоставени хранилища и индустриални площи ще се преобразят в един от най-хубавите жилищни региони в столицата

Жилищният комплекс се състои от 14 жилищни здания с над 550 жилището, офиси, магазини, ресторант и складови площи, с обща разгъната застроена повърхност от 58 000 кв. м. Предвиждат се подземни гаражи на две равнища, които ще включват над 700 паркоместа.
 Снимка 401920
Източник:

Nove Homes ще разполага с над 20 000 кв. м паркове и зелени площи за отдих, включващи пещеходни алеи, детски площадки, изсъхнал шадраван, пейки и беседки.
 Снимка 401921
Източник:

Цените на жилищата стартират от 750 евро и доближават до 1400 евро на кв. м, по данни на организация Luximmo Finest Estates, която предлага парцелите.

Комплексът е с чудесно мecтoпoлoжeниe - oгpaдeн e oт гoлям бyлeвapд и шиpoĸа yлица, ocигypявaщи бъpз дocтъп дo цeнтъpa, а наоколо ще има и метростанция. Гледката към планината Витоша е отличен бонус.
 Снимка 401923
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР