София се развива на две скорости - на грандиозните ремонти

...
София се развива на две скорости - на грандиозните ремонти
Коментари Харесай

Калоян Паргов: София се развива на две скорости - на грандиозните ремонти и на занемарени райони

София се развива на две скорости - на грандиозните поправки в центъра и на забравените и занемарени региони. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов по време на 14-ата конференция на Българска социалистическа партия - София, представен от Агенция " Фокус ".

" Поставяхме остро проблемите, свързани с особеното недофинансиране на опазване на здравето, обществени действия. Групата на Българска социалистическа партия нееднократно внасяше отчети с различни оферти. Осъществихме редица начинания, свързани със завода за твърди боклуци ", сподели Паргов и регистрира, че резултатът е бил оставката на заместник-кмета по екология.

" Гласувахме срещу решението Столична община да вземе заем за създаване на RDF инсталацията наоколо до идеалния център на града и предложихме различен вид, тъй като опозицията е освен да подлага на критика, само че да предлага различни решения. Изискахме дружно с други съветници и изнесохме отчет за осъществяване на референдум тъкмо по този въпрос. ГЕРБ за следващ път сходен референдум. Очевидно, че има огромен боязън от мнението на хората по един или различен значим проблем за града и за нас. Обърнахме внимание на въпросите с презастрояването в редица квартали, да вземем за пример " Младост ", подкрепихме справедливите митинги, които доведоха до оставката на кмета на региона ", напомни Паргов. 

И посочи, че Българска социалистическа партия е постигнала задачата си ГЕРБ и кметът Фандъкова да бъдат непрекъснато в пояснителен режим. " Показахме на столичани, че работим за тях ", сподели още той. 

По думите му, срокът за валидност на това държавно управление и на това ръководство е изтекло.

" Българска социалистическа партия носи отговорност, длъжна е да победи ГЕРБ в идните парламентарни избори и София би трябвало да бъде на нужната висота за това ", посочи Паргов. По думите му няма да е елементарно и всевъзможни " аватари " в политическото пространство слагат под подозрение бъдещето на България.

" Колкото и да ни обнадеждават тези резултати, колкото и да ни зареждат с сила, не успяхме да я реализираме тази политическа цел - да свалим ГЕРБ и нейният едноличен държател от политическа власт. Да поемем ръководството на национално равнище и в столицата - все нещо не ни доближи. Много ни се искаше да стане бързо и незабавно, само че явно след 10 години престой във властта тази задача не е толкоз лесна и апелирам всеки да си дава сметка, когато дава оценки. Било то на столично, било то на национално равнище. София ние бяхме покрай успеха, както и в страната по време на парламентарните избори. Очевидно, че нашите политически послания изплашиха ръководещите и те направиха всичко допустимо да ни спрат, харчейки големи средства, мобилизирайки пропагандна машина, която мъчно можехме да пробием ", добави Паргов.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР