София се превръща в балканска столица на малкия и средния

...
София се превръща в балканска столица на малкия и средния
Коментари Харесай

София става балканска столица на предприемачеството на 7 юни

София се трансформира в балканска столица на дребния и междинния бизнес на 7 юни, когато над 400 представители на деловите среди ще дойдат за Балканската конференция на дребните и междинни предприятия. Домакин е Сдружението за подкрепяне на дребния и междинния бизнес " Обединени бизнес клубове " с поддръжката на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинни предприятия и Българската организация за вложения, оповестиха уредниците.

Обединени бизнес клубове ще раздаде за първи път награди в поддръжка на дребния и междинния бизнес в България. Призовете ще бъдат в 9 категории - държавна власт, локална власт, финансови институции, медии, огромни компании, иновативност, най-бързо разрастващи се компании, обществена отговорност и женско предприемачество. Отличията са във връзка 5-ия рожден ден на сдружението и ще бъдат връчени по време на конференцията, която ще се състои в хотел " Хилтън ".

Над 150 бизнесмени от Румъния, Гърция, Турция, Сърбия, Република Македония, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Косово, Албания, както и от Италия, към този момент са удостоверили наличието си на форума, който ще се състои по новаторски метод, е декларирал ръководителят на Управителния съвет на ОБК Веселин Халачев, представен в прессъобщението. Заявките на българските представители на дребните и междинни предприятия са над 300. По време на конференцията те ще имат опция да намерят клиенти, вложители и сътрудници посредством специфичните b2b срещи.

Дискусионната част на конференцията ще се концентрира върху европейските политики за развиването на дребния и междинния бизнес през призмата на Small Business Act (нормативният акт на Европейската комисия за развиването на дребните и междинни предприятия), балканското партньорство за повече пазари, цифровия пазар, европейските фондове и стратегии, както и върху достъпа до нововъведения.

За присъединяване са поканени вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, министърът на стопанската система Емил Караниколов, министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на земеделието Румен Порожанов, представители на Европейския парламент, Европейската комисия, посланици, представители на локални и европейски бизнес организации и търговски камари.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР