София. Съжалява, че г-н Минеков не дойде тук, за да

...
София. Съжалява, че г-н Минеков не дойде тук, за да
Коментари Харесай

Томислав Дончев, ГЕРБ: Съжалява, че г-н Минеков не дойде тук, за да му обясня, че смисълът на политиката не е унищожаването на политически противник

София. Съжалява, че господин Минеков не пристигна тук, с цел да му обясня, че смисълът на политиката не е унищожаването на политически съперник. Това сподели пред публицисти заместник-председателят на Политическа партия ГЕРБ Томислав Дончев съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Съжалява, че господин Минеков не пристигна тук, с цел да му обясня, че смисълът на политиката не е унищожаването на политически съперник. Унищожаването му е смисъл на войната, само че за мен политиката не е война. Когато се появи нов министър на културата, той може да реши да ни реалокира на друго място. Ако динамичността допуска всяка година да имаме нов министър, ние би трябвало да се местим всяка година. Вярно, че подвижността е водещ принцип на Европейски Съюз, само че от чак такава подвижност май нямаме потребност “, съобщи Дончев.

Даниел Митов уточни, че сега партията употребява тези пространства по силата на законите в страната. „ Това не са проблемите на българското общество. Те са разнообразни. Овластената надменност и дивотия на господин Минеков идва допълнително на обществото “, добави Митов.

Росен Желязков уточни, че договорът на ГЕРБ за наем на централата е с 10-годишен период или до момента в който партията е парламентарно показана. „ Договорът не е изминал. Законът за политическите партии откри новия ред, по който парламентарно показаните партии се настаняват в пространства частна държавна или общинска благосъстоятелност за техните централни управления. По този ред са всички парламентарно показани партии, които са декларирали предпочитание за това “, съобщи Желязков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР