София. Събитието Business excellence 2022 е социална отговорност, защото бизнесът

...
София. Събитието Business excellence 2022 е социална отговорност, защото бизнесът
Коментари Харесай

Дарина Стоянова, Съвет на жените в бизнеса: Събитието „Business excellence 2022” е социална отговорност, защото бизнесът има възможност да говори на бизнеса

София. Събитието „ Business excellence 2022 ” е обществена отговорност, тъй като бизнесът има опция да приказва на бизнеса. Това сподели Дарина Стоянова - изпълнителен шеф на „ Престиж - 96 “ АД и член на Съвета на дамите на бизнеса в България, по време на Икономическия конгрес „ Business excellence 2022 ”, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
„ Това, което уредниците на събитието „ Business excellence 2022 ” вършат, е обществена отговорност. Защото бизнесът има опция да приказва на бизнеса на сходни конгреси и това е значимо “, уточни Стоянова. „ Но къде бизнесът приказва на обществото – хората чуват за бизнеса нормално, когато бизнесът има проблеми. А това не е вярно. Трябва медиите да дават опция на хората да видят същинското лице на бизнеса – ние сме честни хора, хора, които сътворяваме добавена стойност, хора, които градим имиджа на България по света “, съобщи Стоянова. Тя посочи, че във връзка с бизнеса има някои неща, които са като „ котви “, само че множеството неща би трябвало да се трансформират съгласно всекидневните провокации на средата. „ Добрата бизнес тактика съдържа три детайла – качество, нововъведения, хора. За мен това са детайлите, които са котва, а всичко останало – къде ще се фокусираме, в кой канал, с кои марки и така нататък, предстои на смяна “, уточни Стоянова. Тая посочи, че за всеки бизнес е значимо освен да търси съвършенство, само че и да го реализира, отговаряйки на настоящото законодателство.
От своя страна, Ивайло Нецов – ръководещ шеф на Foodpanda България, разяснява, че в днешно време се приказва повече за визия на компанията, а тактиката е нещо, което идва в следствие. „ Стратегията може да се трансформира генерално месец за месец. През последната година да вземем за пример при нас, в нашия бизнес, нещата порастват с трицифрени цифри и би трябвало да се променяме ежемесечно “, изясни Нецов. Той уточни, че е доста по-трудно да се задържиш на върха, в сравнение с да го стигнеш, което е причина за основаване на положителни стратегически процеси.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР