София. С традиционните състезания полицаите от група Конна полиция“ от

...
София. С традиционните състезания полицаите от група Конна полиция“ от
Коментари Харесай

Конни полицаи от СДВР показаха майсторска езда на традиционните състезания в квартал „Бенковски“ по повод Тодоровден

София. С обичайните надпревари служителите на реда от група „ Конна полиция “ от столичната дирекция на Министерство на вътрешните работи уважиха Тодоровден. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Конни служители на реда от Столична дирекция на вътрешните работи демонстрираха майсторска езда на обичайните надпревари в квартал „ Бенковски “ във връзка Тодоровден. За поредна година хазаин на кушиите беше стадионът в столичния квартал „ Бенковски “
Пред доста посетители и сътрудници участниците в празничното честване, проведено от Столична дирекция на вътрешните работи с поддръжката на Столична община, бяха поздравени от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, шефа на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев и кмета на Район „ Сердика " Тодор Кръстев. Тържественото разкриване на конкуренцията стартира на площада в квартал „ Бенковски “ с празничен обред и водосвет. В надпреварите и демонстрациите чиновниците от група „ Конна полиция “ премериха майсторство в ездата и надскачането на трудности. След оспорвана конкуренция бяха отличени най-хубавите ездачи.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов връчи оценката на първенеца Светлана Търнева с кобила Аида. Второто място зае Димитър Милушев с кон Аркан, който получи премията си от шефа на Групово дело „ Национална полиция “ основен комисар Христо Терзийски. На трето място се класира Любомир Златанов с кобила Дагда. Наградата му бе връчена от кмета на Район „ Сердика " Тодор Кръстев.
След края на надпреварите и демонстрациите деца имаха опция да се срещнат с служителите на реда, да пояздят служебните коне, да се снимат с тях и да им се порадват.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР