София. С приказен празник беше отбелязан 70-годишният юбилей на ДГ

...
София. С приказен празник беше отбелязан 70-годишният юбилей на ДГ
Коментари Харесай

София: С приказен празник беше отбелязан 70-годишният юбилей на ДГ „Родолюбче“

София. С баснословен празник беше маркиран 70-годишният празник на ДГ „ Родолюбче “. Малките ученици на детското заведение показаха цветен театър с песни и танци, който извърши театралния салон в Двореца на културата. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник . Те зарадваха публиката с невероятните си осъществявания и слънчевите си усмивки. На празника участва кметът на Община Перник Вяра Церовска, която с огромна наслада и неспокойствие поздрави юбилярите.
„ Вече 70 години детска градина „ Родолюбче “ се грижи и образова най-малките перничани. Открива им магията на шарените книжки, подарява им успокоение и обич. Нека слънчевата пътека ги води към хубост и добрина и да не свършват вълшебствата на детството “, показа кметът и изрече специфична признателност на шефа и учителите за техния професионализъм и творчество, за нестихващия възторг, безрезервен труд и грижи за бъдещето на нашия град.
На празника участваха още зам.-кметът Севделина Ковачева, кметът на кв. " Изток " Емил Костадинов и родители.
Малките ученици бяха поздравени от шефа на образователното заведение Ангелина Рикова. В детска градина „ Родолюбче “ се образоват 200 деца на възраст от 3 до 7 години.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР