София. Република Северна Македония трябва да бъде пусната в ЕС

...
София. Република Северна Македония трябва да бъде пусната в ЕС
Коментари Харесай

Горан Благоев, Републиканци за България: Република Северна Македония трябва да бъде пусната в ЕС не на всяка цена и не с неглижиране на националния интерес

София. Република Северна Македония би трябвало да бъде пусната в Европейски Съюз не непременно, не с неглижиране на националния интерес. Това сподели Горан Благоев, лидер на листата на " Републиканци за България " в 23-ти МИР София град в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия .

" В този ред на мисли желая да поздравя всички, които съумяха да реализират превръщане в Европейския парламент и отстояване на българската идея. Оттук нататък ни следва доста много работа, тъй като се видя, че една Македония, която не е член на Европейски Съюз, има лоби в Европейски Съюз. България 30 години не можа да си сътвори лоби и да отстоява своята справедливост ", сподели Благоев.

Той регистрира, че следва доста работа, само че никога не трябва да се стопира преговорния развой. " Вие знаете, че един развой може да бъде доста дълъг, може да бъде доста пай. Важното е Македония да не бъде спирана от този развой ", съобщи още Горан Благоев.

По думите му би трябвало да се пазят хората с българско съзнание в югозападната ни съседка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР