София. Рекордните 270 номинации в различните категории на Годишните технологични

...
София. Рекордните 270 номинации в различните категории на Годишните технологични
Коментари Харесай

Рекордните 270 номинации в различните категории са регистрирани за Годишните технологични награди за 2019 г.

София. Рекордните 270 номинации в другите категории на Годишните софтуерни награди за 2019 година са регистрирани все още, оповестиха уредниците на единствените у нас събитие с фокус върху създаването на програмен продукт, което за втора поредна година ще отличи най-хубавите експерти, екипи и компании от софтуерната промишленост.

Кандидатите се борят за призове в следните категории: Софтуерна компания на годината, Най-добро работно място, Кампания на годината, Благотворителна самодейност на годината и други Ще бъдат раздадени и специфични награди за фирмите и експертите, които следват световните трендове в софтуерния бранш срещу дискриминация, развиване на софтуерните общности, образование и поощряване на младите гении, обществена отговорност.

Годишните награди - Global Tech Summit Technology Awards имат за цел да отличат освен водещите софтуерни компании, само че и експертите, които стоят в основата на сполучливите бизнеси в ИТ промишлеността. Номинираните ще се съревновават за купите: Софтуерен разработчик на годината, Екип за разработка на програмен продукт на годината, Ръководител на екип на годината и Технологичен екип на годината.

По време на церемонията ще бъдат оповестени ТОП 10 разработчиците на годината и ще бъде връчена специфичната премия “Developer On Focus 2019 ” на DevStyleR - медията с акцент върху живота на софтуерния отрасъл и експертите заети в него. Призът “Developer On Focus 2019 ” ще отличи най-влиятелните експерти в обществото на софтуерните разработчици. В конкуренцията ще вземат присъединяване всички специалисти, които през годината са взели присъединяване в едноименната графа на DevStyleR. Гласуването е отворено на уеб страницата на софтуерната медия DevStyleR и по традиция ще бъде затворено директно преди церемонията.

Global Tech Summit Technology Awards се отличават от другите формати, защото показват и правят оценка достиженията на ИТ специалистите и фирмите през очите на техните сътрудниците от промишлеността. Финалните резултати ще бъдат оповестени по време на формалната гала на 10 декември в НДК.

Форумът Global Tech Summit сплотява конференциите Java2Days, CodeMonsters, AI&Smart_Tech, предопределени за професионални разработчици, ИТ специалисти и запалянковци. В програмата на огромното събитие са включени и безплатните начинания Free Tech Training, предопределена за студенти, както и Tech4Kids - за по-малките, само че обещаващи софтуерни гении.

За Global Tech Summit
GlobalTech Summit е интернационален софтуерен конгрес, който сплотява конференциите Java2Days, CodeMonsters, AI&Smart Tech, както и безплатните просветителни начинания FreeTech Trainig и Tech4Kids. През последните 11 години конференциите (част от GTS) се утвърдиха като водещи за софтуерната общественост освен в страната, само че и в цяла Източна Европа.
От 10-ти до 12-ти декември повече от 110 световноизвестни лектори ще показват последните трендове в региона на създаването на програмен продукт и ще споделят опита си с посетителите.
Java2Days е едно от най-посещаваните събития в международен мащаб, отдадено на Java технологиите (с 11-годишна история).
CodeMonsters е конференция, която се концентрира върху всички технологии за разработка на програмен продукт, с изключение на Java.
AI & Smart Tech е ново събитие, което е с акцент изкуствен интелект, машинно самообразование, планиране и създаване на " умни " инфраструктури и други
Така 3-те събития дружно образуват едно място, което показва последните новости в региона на софтуерната разработка като цяло и е привлекателен център за 2500+ разработчици на програмен продукт и ИТ експерти.
Free Tech Training - безвъзмездна самодейност за студенти и начинаещи експерти (ежегодно в нея се включват над 600 студенти, учащи се в така наречен компютърни специалности и възпитаници от последните класове на профилираните учебни заведения и математически гимназии)
Tech4Kids - безвъзмезден фестивал за деца от 7 до 14 години (разделени на групи), което има за цел да ги запознае с новите технологии, специалностите, свързани с създаването на програмен продукт, както и да им даде опция да създадат своите 1-ви стъпки в програмирането и роботиката.
В програмата на GTS 2019 са включени и тематични полемики с присъединяване на водещи софтуерни специалисти, HR мениджъри и мениджъри на водещи компании, поредност от хакатони, Годишни Технологични Награди, пространства за проява на средства за разработка на програмен продукт, зона за директна среща сред експерти и компании с отворени работни позиции и доста др.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР