София. Разпоредих пълна пълна публичност и прозрачност в работата на

...
София. Разпоредих пълна пълна публичност и прозрачност в работата на
Коментари Харесай

Председателят на парламента Ива Митева Рупчева: Разпоредих пълна пълна публичност и прозрачност в работата на Народното събрание и журналистите ще имат пълен достъп

София. Разпоредих цялостна пълна гласност и бистрота в работата на Народното събрание и публицистите ще имат цялостен достъп.
Това сподели ръководителят на 45-ото Народно заседание Ива Митева Рупчева пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Нещата потръгнаха. Смятам, че дори по-добре ще стават. Напрежението ще пада от ден на ден и повече. Съжалявам за може би терзанието ми, за обръкването ми, само че съм нова от тази страна на процеса. Знаете, когато сте специалист, нещата са доста по-различни. Сега, когато сте от другата страна, напрежението в действителност е доста високо. Надявам се с ваша помощ нещата да станат по-добре. Разчитам на всички вас ", сподели Рупчева. Тя съобщи, че по-късно ще разпореди документално цялостния достъп на публицистите и да се сложат дезинфектанти.

" Ако би трябвало да съм почтена, не разбирам това ваше ограничаване, което беше направено. В другата постройка, в която заседаваше Народното събрание, няма един дезинфектант комплициран на никое място. Самата администрация не е защитена от COVID-19. Не запознат съм какво се пазиха от вас и за какво беше това ограничаване, което беше наложено и тази изолираност. Ако погледнете тази постройка, няма да видите дезинфектанти. В тоалетната не видях на никое място дезинфектанти ", съобщи още Рупчева.

Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР