София. Разкрита е нива за отглеждане на канабис в гориста

...
София. Разкрита е нива за отглеждане на канабис в гориста
Коментари Харесай

МВР: Разкрита е нива за отглеждане на канабис в гориста местност до Костинброд

София. Разкрита е равнища за развъждане на канабис в гориста околност до Костинброд. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Специализираната полицейска интервенция е извършена на 23 август от чиновници от отдел „ Криминална полиция “ на ГДНП и техни сътрудници от ОДМВР - София. В гориста околност до Костинброд е разкрита равнища за развъждане на канабис. На място, сега на полагане на грижи за растенията, са открити и арестувани двама мъже – на 45 и 49 години, и двамата поданици на община Костинброд, незнайни досега на органите на Министерство на вътрешните работи. Установено е, че в равнищата са се отглеждали 125 растения в напреднал стадий на развиване, подготвени за жътва. Открити са и принадлежности за развъждането им – бидони с вода за напояване, торове и препарати.
При последвали процесуално-следствени дейности в дома на 45-годишния криминалистите разкрили над 200 грама суха маса (марихуана).
По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354 в, ал.1 от Наказателен кодекс, работата по документирането му продължава под управлението на Окръжната прокуратура - София. 45-годишният е арестуван с прокурорско разпореждане за период до 72 часа, а на 49-годишният е наложена мярка " Парична гаранция ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР