София. Разбираме отговорността на момента. Това каза лидерът на БСП

...
София. Разбираме отговорността на момента. Това каза лидерът на БСП
Коментари Харесай

Корнелия Нинова, БСП: Разбираме отговорността на момента

София. Разбираме отговорността на момента. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на консултациите с президента Румен Радев, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Ние разбираме отговорността на момента, отговорността, която се чака от нас. Много пъти сме заявявали, че сега България се нуждае от работещ парламент и работещо държавно управление. Положихме старания и в извършените до момента диалози в експертните групи и в продължаващите политически диалози сред бъдещите съдружни сътрудници дадохме своята експертиза, своята воля за промени ", сподели тя.

Нинова съобщи, че Българска социалистическа партия са разделили своята работа в две незабавни ограничения, които незабавно би трябвало да се подхващат, и дълготрайното им виждане за смяна на досегашния модел на ръководство.

" Разговорите ни не престават и сега. Ще поставим и до края старания да има постоянен кабинет и работещ парламент. За нас най-важно е да стартираме незабавно работа по приемане на бюджета. За нас най-важна е грижата за хората ", добави още Нинова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР