София. Протокол за конструктивно сътрудничество бе подписан между председателя на

...
София. Протокол за конструктивно сътрудничество бе подписан между председателя на
Коментари Харесай

Протокол за конструктивно сътрудничество бе подписан между ПП АБВ и партия „Единна Русия“

София. Протокол за градивно съдействие бе подписан сред ръководителя на Политическа партия АБВ Румен Петков и Андрей Аркадиевич Климов – зам.-секретар на Генералния съвет и началник на Международния отдел на партия „ Единна Русия “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Протоколът сред двете организации отразява нуждата от развиване на междупартийните ни връзки на АБВ и „ Единна Русия “ въз основата на меморандум за съгласие, който бе подписан в средата на през 2016 година.
Протоколът е структуриран в няколко посоки – поддържане на постоянни контакти сред представителите на двете партии, поощряване развиването на съдействието сред младежките и женските организации на двете партии и образуване на взаимни действия, оказване на подпомагане за развиване на двустранните Българо – Руски взаимоотношения, включително, търговско-икономическо, културно и междурегионално съдействие.
„ В идващия европарламент ще настояваме за събаряне на глобите против Русия, тъй като са непродуктивни и против развиването на европейската стопанска система. Изключително значимо е да се прави оценка мястото и ролята на връзките сред Европа и Русия “, уточни Румен Петков.
Андрей Аркадиевич Климов уточни, че партията му е отворена за съдействие с всички организации, които се стремят към мир. „ За нас е значимо да имаме положителни връзки с нашите сътрудници и да работим за равноправно съдействие “, сподели още Климов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР