София. Програмата на БСП е създадена с грижа за хората.Това

...
София. Програмата на БСП е създадена с грижа за хората.Това
Коментари Харесай

Стоян Мирчев, БСП: Пари има, проблемът е, че се раздават от джипката, без да се прави политика

София. Програмата на Българска социалистическа партия е основана с грижа за хората.Това сподели Стоян Мирчев, лидер на листата на Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ в 14 МИР Перник за предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “ . Той разясни, че в случай че партията завоюва изборите, страната ще проработи в полза на хората, защото това не се случва последните години. Сред първите задължения на вероятно държавно управление на Българска социалистическа партия биха били ограничения от сферата на опазването на здравето: имунизиране на възрастните хора, договаряния за доставка на ваксини, отвън контрактуваните от Европейска комисия, акцентира лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Перник.

“Нашата платформа е единствената, която дава систематичен метод за решаването на множеството проблеми на българското общество. Когато предлагаме нещо, не го свързваме единствено със сферата, примерно на опазването на здравето, а го преглеждаме през призмата и на стопанската система, и на образованието. В България има пари. Преди към година, когато приемахме бюджета, искахме преизчисляване на пенсиите. Управляващите ни убеждаваха, че няма пари за това презчисляване и че ще коства към милиард и половина. Преди към месец министър-председателят се похвали, че е похарчил към един милиард за добавките от 50 лв. на пенсионерите. Пари има, казусът е, че се раздават, без да се прави политика, раздават се на парче и по негово осмотрение, раздават се от джипката. Разбира се, би трябвало да се пресече и корупцията. ”

Стоян Мирчев добави, че ГЕРБ желаят ниска изборна интензивност, с цел да може да завоюва корпоративният избор, на който те са царе. Той изразди надеждда, че хората ще изберат партия, която дава действителна опция, каквато е Българска социалистическа партия. “Време е България да стартира да се развива ”, сподели Стоян Мирчев, лидер на листата на Българска социалистическа партия в 14 МИР Перник.

Вилислава ВЕТРЕНСКА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР