София. Проблеми, касаещи неизплатено обезщетение по оценка, свързана със щетите

...
София. Проблеми, касаещи неизплатено обезщетение по оценка, свързана със щетите
Коментари Харесай

Перник: Народният представител д-р Александър Александров от ПП ГЕРБ проведе регулярен приемен ден с граждани

София. Проблеми, касаещи неизплатено обезщетение по оценка, обвързвана със вредите от мощното земетресение през 2012 година и имотни проблеми, показаха поданици на Община Перник пред народния представител от Политическа партия ГЕРБ-Перник доктор Александър Александров. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.
От своя страна представителят на законодателната власт даде нужните насоки по отношение на процедурите, които следва да се подхващат, с цел да си потърсят правата.
Представена беше подписка от жители с искане за подпомагане за обезпечаване на публичен превоз до хижа „ Селимица “.
„ Казусът влиза в пълномощията на Общински съвет в Перник, планът за решение е обсъждан от законодателния орган в Перник и не е признат “, показа националният представител. Той пое ангажимент още през днешния ден да се запознае в елементи с него и да ревизира дали той може да бъде прегледан наново от непрекъснатите комисии в Общински съвет и да бъде прегласуван.
В рамките на приемния ден бяха изложени още и въпроси от обществен и битов темперамент, както и такива, свързани с осигурявне на трудова претовареност.
От своя страна доктор Александров се отнесе с внимание към проблемите на жителите и спомага посредством запознаване способените институции за навременно разрешаване на показаните проблеми.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР