София. Признателна съм на екипа на Националния дворец на културата,

...
София. Признателна съм на екипа на Националния дворец на културата,
Коментари Харесай

Министър Лиляна Павлова: Признателна съм на екипа на Националния дворец на културата, който през цялото Българско председателство на Съвета на ЕС работи денонощно

София. „ Признателна съм на екипа на Националния замък на културата, който през цялото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз работи непрекъснато. Това са хората, които направиха допустимо провеждането на съвещанията – гладко, добре проведено, без никакъв пропуск. Благодарна съм за колегиалното отношение, за положителното партньорство, за синхрона, който беше реализиран сред нас “. Това сподели министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова на извършената по-рано през днешния ден среща с екипа на Националния замък на културата, оповестиха от пресцентъра на Министерство на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 .
Министър Павлова благодари персонално на всеки един чиновник. Тя връчи почетни грамоти на изпълнителния шеф на сдружението Ангел Митев и на ръководителя на Съвета на шефовете Борислав Велков.
„ Хората от НДК накараха всички, прекрачили прага на двореца, да се усещат уютно и умерено, те направиха по този начин, че постройката да се трансформира в знак и в дом на Българското председателство “, сподели министър Павлова по време на срещата с екипа на двореца.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР