София. Президентството ще бъде петият елемент в следващото правителство, каза

...
София. Президентството ще бъде петият елемент в следващото правителство, каза
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Президентството ще бъде петият елемент в следващото правителство

София. Президентството ще бъде петият детайл в идващото държавно управление, сподели в изявление на обзора на деня,,Това е България‘‘ политическият пиар Нидал Алгафари. Според него българите са легитимирали това, което е било препоръчано на политическия пазар, по тази причина множеството не са излезли да гласоподават. Той добави, че идващото Народно заседание бързо ще се разформирова, в случай че съдружните сътрудници не съумеят да реализират съглашение. Алгафари дефинира като най-голяма загадка съдружното съглашение, което следва да бъде подписано тези дни.

,,Реалните политики би трябвало да се обвържат с персони, които биха могли да избутат държавната каруца от блатото, в което е сега. Отделно на всички ни е пределно ясно, че хората ще са извънредно значими за всяка политическа групировка, тъй като тези, които твърдяха, че са от името на Промяната, ще изкарат А-отбора. А аз,,А-отбор‘‘ не виждам‘‘, сподели Нидал Алгафари.

За Алгафари в бъдещото държавно управление всяка от участващите в него партии ще се опита да вкара най-вече хора – било то като министри или като заместници. Политическият пиар предвижда, че прекомерно бързо постоянното държавно управление ще се еманципира от въздействието на разнообразни фигури от президентската институция, което е самобитна традиция в българската политика. За него това, което най-вече прави усещане на този стадий е, че никой от бъдещия кабинет няма съответни цели и не знае по какъв начин ще действа за в бъдеще при решаването на най-тежките проблеми, измежду които и поредицата от рецесии.

Цоня Събчева

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР