София. През следващите 4 години ще бъдат изградени две много

...
София. През следващите 4 години ще бъдат изградени две много
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Йорданка Фандъкова, кандидат за кмет на София: Реконструираме бул. „Димитър Пешев“ в „Дружба“ и изграждаме продължението на бул. „Копенхаген“

София. „ През идващите 4 години ще бъдат построени две доста значими пътни връзки за „ Дружба “ – продължения на бул. „ Копенхаген “ и реорганизация на бул. „ Димитър Пешев “. Това сподели Йорданка Фандъкова, претендент за кмет на София, на среща с жители от регион „ Искър “, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ .
„ За да се свърже ж.к. „ Дружба “ с метростанция 18 и ж.к. „ Младост “, ще изградим продължението на бул. „ Копенхаген “. Залагаме и продължение на съществуващата трамвайна линия №23 - от последната спирка в „ Дружба “ до метростанция 18. По този метод „ Дружба “ и „ Младост “ ще се свържат в допълнение с градски превоз “, изясни Фандъкова. Тя сподели, че към този момент се работи за цялостна реорганизация на бул. „ Димитър Пешев “, който да свърже индустриалната зона в „ Дружба “ с бул. „ Цариградско шосе “. По този метод се изнася трафикът от зоната към автомагистралите „ Тракия “ и „ Хемус “.
За първия стадий от реконструкцията на бул. „ Димитър Пешев “ - от ул. „ Обиколна “ до бул. „ Цариградско шосе “ е направен план, а секторът до ул. „ Искърско шосе “ се проектира сега.
Фандъкова изясни, че територията на парка при езерото ще бъде непокътната от строителството и се преглеждат разновидностите за придобиване на реституираните в парка частни терени.
В срещите с жителите участваха и претендентът за кмет на регион „ Искър “ Ивайло Цеков, претендентите за общински съветници Лорита Радева и Стефан Марков, както и националният представител Валентин Радев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР