София. През първия почивен ден от тази седмица МВР отчете

...
София. През първия почивен ден от тази седмица МВР отчете
Коментари Харесай

Засилен трафик през граничните пунктове на българо-гръцката граница в първия почивен ден

София. През първия почивен ден от тази седмица Министерство на вътрешните работи регистрира засилен трафик през Граничните контролно-пропускателни пунктове на българо-гръцката граница. От сутринта Граничен контролно-пропусквателен пункт – „ Кулата “, „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Илинден “ на границата с южната ни съседка имаше интензивно придвижване на коли на излизане от страната, само че не се стигна до огромни скупчвания и формиране на колони от изчакващи коли. На „ Маказа “ колоната бе с дължина от към километър, и на българска, и на гръцка територия. На влизане в страната на „ Кулата “ се образува към 700 м колона от изчакващи товарни коли.
Заради траялият натоварен трафик през „ Маказа “ и в следобедните часове, от Групово дело „ Гранична полиция “ поучаваха пътуващите могат да употребяват и прилежащите гранични пунктове с Гърция – „ Капитан Петко челник “, „ Ивайловград “ и „ Златоград “. Въпреки препоръките на управляващите в следобедните часов на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа " още веднъж се образува колона леки коли излаз, която бе с дължина от към 3 км, а на вход - 1,5 км.
Към 18.00 часа на българо-сръбската граница трафикът бе натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ за леки коли на вход.
На българо-македонската и българо-турската граница трафикът бе с естествена активност на всички ГКПП-та.
На българо-румънската граница придвижването се осъществяващо интензивно през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " - Русе, а на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " - Видин за малко се образува колона от 1,5 км за товарни коли на излаз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР