София. През нощта валежите ще продължат. Утре ще са на

...
София. През нощта валежите ще продължат. Утре ще са на
Коментари Харесай

НИМХ: През нощта валежите ще продължат, утре ще са на по-малко места и ще отслабват

София. През нощта преваляванията ще продължат. Утре ще са на по-малко места и ще отслабват. Облачността ще е забележителна. Ще духа слаб, в източната половина на страната - сдържан до мощен североизточен вятър. Максимални температури сред 18° и 23°, в източните региони до 25°-26°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Анна Дякова.
Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за юли.
По Черноморието облачността ще е забележителна, ще превалява дъжд. Ще духа сдържан, краткотрайно и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-26°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще е 3 -4 бала. В планините ще е облачно, на доста места с превалявания. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – към 13°, на 2000 метра – към 8°.
Във вторник в югоизточните региони, през по-голямата част от деня, ще има забележителна облачност и към момента ще превалява. В останалата част от страната ще доминира слънчево време. Ще стартира стопляне. През идващите дни ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, без превалявания. Температурите ще се покачват постепенно.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР