София. През нощта ще е предимно ясно, а утре слънчево.

...
София. През нощта ще е предимно ясно, а утре слънчево.
Коментари Харесай

НИМХ: Утре ще е слънчево, с максимални температури между 29° и 34°

София. През нощта ще е най-вече ясно, а на следващия ден слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 29° и 34°, в София към 29°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Боряна Маркова.
Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за август и ще се задържи без основна смяна.
По Черноморието ще е слънчево с до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са: 28-30°. Температурата на морската вода е 27-28°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще доминира слънчево време, с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра – към 15°.
През почивните дни и в понеделник ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб, в Дунавската низина и източните региони до сдържан, с източна съставния елемент. В събота дневните температури ще са с градус-два по-ниски, а от неделя още веднъж ще се покачват.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР