София. Превозвачите ни готвят протест, ако пакетът Мобилност мина днес

...
София. Превозвачите ни готвят протест, ако пакетът Мобилност мина днес
Коментари Харесай

Йордан Арабаджиев, Съюз на международните превозвачи: Ще протестираме, ако пакет Мобилност мине днес

София. Превозвачите ни готвят митинг, в случай че пакетът „ Мобилност ” мина през днешния ден в Екологичен потенциал. Това сподели изпълнителният шеф на Съюза на интернационалните превозвачи Йордан Арабаджиев в предаването „ Тази заран ” по бТВ. Той добави, че към 400 индивида ще са в Страсбург под прозорците на евродепутатите. " Резервирали сме един аероплан, а Румъния два, ще дойдат хора и с коли ", сподели Арабаджиев. Според него текстът минава доста небрежно в края на този Европарламент, а проектът " Макрон " има 1200 ремонти. По думите му това значи, че всеки един евродепутат има друго мнение от другия и е внесъл най-малко по две ремонти в пакета. Според Арабаджиев текстът минава доста небрежно в края на този Европарламент, а проектът " Макрон " има 1200 ремонти.
Това значи, че всеки един евродепутат има друго мнение от другия и е внесъл най-малко по две ремонти в пакета.
Арабаджиев означи, че съгласно него пакетът „ Мобилност ” ще раздели Европейски Съюз по географски принцип. По думите му разпоредбите са за всички. " Нашите компании оферират положителни услуги, само че по-евтино ", добави още той.
Най-притеснителните точки за превозвачите от България, а и другите страни от Източна Европа, е условието колите и водачите да се прибират на 20 дни в страната си, а компаниите да заплащат европейски ставки.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР