София. Представителството на Европейската комисия в България обяви годишния си

...
София. Представителството на Европейската комисия в България обяви годишния си
Коментари Харесай

Европейската комисия в България търси нови доброволци за своя Младежки екип Европа

София. Представителството на Европейската комисия в България разгласи годишния си конкурс за набиране на нови членове на Младежкия екип Европа. Това оповестиха от пресцентъра на Представителство на Европейска комисия в България . Търсят се дейни студенти, които следват сега в университетите в България и идват от най-различни специалности. Важни условия са да имат положителни познания за Европейския съюз, доброволчески възторг за присъединяване в най-различни начинания и предпочитание да натрупат опит в региона на връзката на европейските политики.
Кандидатите би трябвало да изпратят заявление за присъединяване, мотивационно писмо и презентация по една от двете посочени тематики в изискването на състезанието на имейл: [email protected] до 22:00ч. българско време на 4.11.2018г.
Регламентът на състезанието и заявката, както и спомагателна информация, могат да бъдат прочетени тук.
Контекст: Младежки екип Европа съставлява мрежа от млади лектори – доброволци по европейски тематики и е информационен план на Европейската комисия. Екипът е основан през 2011 година във връзка Европейската година на доброволчеството. Целта е да бъде засилена осведомеността на локално, районно и национално ниво, в учебните заведения и университетите, по отношение на политиките на Европейски Съюз, поданството и смисъла на европейската интеграция. Давайки своя персонален образец, младежите от екип Европа способстват за постигането на тази цел.
В България дейностите на младежкия екип се координират от Представителството на Европейската комисия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР