София. Представители на арабските организации в София заявиха категоричната си

...
София. Представители на арабските организации в София заявиха категоричната си
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Представители на арабските организации в София заявиха категоричната си подкрепа за листите на ПП АБВ за предстоящия местен вот в столицата и страната

София. Представители на арабските организации в София обявиха безапелационната си поддръжка за листите на Политическа партия АБВ за идния локален избор в столицата и страната. По време на среща с управлението на партията, бяха показани двама от членовете на арабската общественост у нас, които вземат участие в листата на политическата мощ за общински съветници в София. Това са ръководителят на Иракската общественост в България Ясин Исса и ръководителят на Сирийската общественост у нас Мохамед Ибрахим. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ .
Представителите на арабската общественост подчертаха, че партия АБВ е единствената в България, която непрекъснато организира срещи с тях и спомага интензивно за решаването на техните проблеми, в това число и на интернационално ниво. Те означиха и обстоятелството, че Алтернатива за българско възобновление е единствената политическа мощ, която е записала в листите си за локалния избор български жители с арабски генезис и обявиха поддръжка към лидера на листата на АБВ в София Ивайло Калфин. По думите им той е положил изключителни дипломатически старания за одобряването на положителните взаимодействие сред България и страни като Тунис, Египет, Ирак и други
От управлението на АБВ обявиха, че членовете на арабската общественост у нас са на процедура посланиците на България в страните, от които произлизат. Те са хората, които спомагат за дейните връзки сред българския бизнес и Арабските страни, в които ние имаме стопански ползи в региона на строителството, селското стопанство, туризма и образованието.
На срещата проведена от специалиста по въпросите на арабския свят към Алтернатива за българско възобновление Анастас Терзобалиев участваха представители на Либия, Тунис, Судан, Мароко, Ливан, Йордания, Сирия, Ирак, Египет и Палестина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР