София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков подари на посланика

...
София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков подари на посланика
Коментари Харесай

Председателят на ПП АБВ Румен Петков подари на Н. Пр. Анатолий Макаров гравирана писалка със знамената на България и на Русия

София. Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков подари на посланика на Русия у нас Н. Пр. Анатолий Макаров специфична химикалка, на която са гравирани знамената на България и на Русия и с надпис „ 140 години дипломатически връзки “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Подаръкът е в символ на почитание към изключителната сила и труд, които той постави за възобновяване на връзките сред двете страни, след вредите, които бяха нанесени в тази посока в границите на мандата на президента Плевнелиев и бездействието на държавното управление.
Румен Петков уточни, че в този момент връзките сред България и Русия са в напълно друга фаза. „ Посланик Макаров заслужава един подобен подарък, който е съпроводен от лист на всички посланици на Русия в България и на България в Русия от определяне на политическите ни взаимоотношения до ден сегашен “.
Петков честити на Н. Пр. Анатолий Макаров Денят на Русия и му пожела професионални и персонални триумфи в името на добруването на двата народа.
Същата химикалка ръководителят на Политическа партия АБВ подари на съветския министър-председател Дмитрий Медведев.
За начало на дипломатическите връзки сред Русия и България се счита 7 юли 1879 г.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР