София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков и лидерът на

...
София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков и лидерът на
Коментари Харесай

София: Представители на ръководството на ПП АБВ се срещнаха с граждани на район „Подуяне“

София. Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков и водачът на АБВ-Младежи Пламена Заячка се срещнаха в столичния парк „ Герена “ с жители, с които разговаряха по настоящи политически и публични тематики. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Във фокуса на внимание беше разгърналият се скандал с жилищата, благосъстоятелност на високопоставени представители на ръководещата партия и довел до оставки. Въпросите са липса на политически диспути и неразбиране от обстоятелството, че Българска социалистическа партия не слага в Народното събрание острите въпроси – грозно и цинично, също откриха основно място в диалозите. Жителите на региона със смях одобриха новината, че Българска социалистическа партия поддържаха настояването на АБВ политиците в центъра на абсурда с парцелите да изоставен политиката.
След като през вчерашния ден ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков разяснява, че Българска социалистическа партия мълчаха три дни по тематиката и настоя Цветанов неотложно да напусне политиката, през днешния ден представител на Българска социалистическа партия изиска същото.
„ От една страна това ни радва “, разяснява Петков.
Гражданите от столичния регион „ Подуяне “ дадоха висока оценка на реакцията на АБВ по проблема с измененията в Закона за вероизповеданията, която докара до елиминирането на решението на Народното събрание за опростяване на задълженията на вероизповеданията.
В рамките на срещата жителите от регион „ Подуяне “ показаха и своите номинации за претенденти за представители в Европейския парламент за идния избор. Те показаха и стотици попълнени анкети по изследване на Политическа партия АБВ за публичните настройки по основни национални тематики. Посетителите на парка получиха като подарък патриотичния календар, дело и концепция на АБВ-Младежи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР