София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с представители на еврейски организации

София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с доктор Александър Оскар, ръководител на Организацията на евреите в България „ Шалом “, доктор Максим Бенвенисти, член на борда на „ Шалом “ и ръководител на фондация „ Цедака - Шалом “, Николай Гълъбов, ръководител на Организацията на приятелите на Израел в България „ Негев “, Ино Ицхак, ръководител на Организацията на българските евреи в Израел „ Ехуд Олей България “ и Георг Георгиев, народен координатор за битка с антисемитизма и зам.-министър на външните работи. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Срещата бе извършена във връзка една година от назначението на Георгиев за народен координатор за битка с антисемитизма, като на нея бяха разисквани и оценени главните акценти от работата му.
По време на диалога представителите на еврейските организации показаха благодарността си към държавното управление на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Георг Георгиев за ангажираността им към битката с антисемитизма и езика на омразата.
Д-р Александър Оскар изрази доста висока оценка от еврейските организации за активността и напъните на зам.-министър Георгиев, като му благодари за поддръжката и съдействието. Той също по този начин благодари и за положителните връзки сред българското държавно управление и Държавата Израел. По време на срещата бяха разисквани и проекти за бъдеща взаимна работа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР