София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с посланика на Република Куба в България Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан

София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с новия дипломат на Република Куба в България Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан. Това оповестиха от пресцентъра на партията . По време на диалога дипломат Милиан даде висока оценка за ръководството на държавното управление и премиера Бойко Борисов. Тя изрази вяра за усилване на двустранния разговор, изключително във връзка с икономическите аспекти, тъй като Куба регистрира растежа и икономическото развиване на страната ни през последните години и надълбоко цени постигнатите резултати и насъбрания опит на България.
Отбелязано бе, че след приемането на конституционните промени от кубинския парламент през февруари 2019 година, от кубинска страна ще се радват да бъде планувана аудиенция на българска парламентарна делегация от групата за другарство с Куба и ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР