София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна среща с посланика на Република Турция в България Н. Пр. д-р Хасан Улсой

София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с посланика на Република Турция в България Н. Пр. доктор Хасан Улсой. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Двамата разискаха районни въпроси, както и двустранните връзки сред двете страни.
Цветанов и дипломат Улсой се сплотиха към мнението, че съдействието сред Турция и България е извънредно дейно и способства както за ограничението на миграционните потоци към Европа, по този начин и за сигурността и стабилността в района. Двамата споделиха и мнението, че взаимната работа за надграждане на контактите и партньорството в сферите на стопанската система, търговията, туризма, културата, сигурността и редица други посоки ще продължи, с цел да се разгърне целият капацитет на взаимнополезните добросъседски връзки. В рамките на диалога бе емфатичен и позитивният резултат от съдействието на Турция по защита на външната граница на Европейски Съюз.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР