София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията

...
София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на Комисията ЛИБЕ в ЕП Клод Мораес

София. Председателят на ПГ на ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов организира работна среща с ръководителя на Комисията на Европейския парламент по цивилен свободи, правораздаване и вътрешни работи (ЛИБЕ) Клод Мораес. В срещата взе участие и Агустин Диаз де Мера, който също е член на ЛИБЕ. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
По време на срещата Цветан Цветанов и сътрудниците му разискаха утрешното съвещание на Съвместната група за парламентарен надзор на Европол, на която се чака да бъдат признати процедурните правила за парламентарен надзор върху работата на Европол от страна на националните парламенти и Европейския парламент. Участниците в срещата се сплотиха към извода, че на утрешното съвещание на Съвместната група за парламентарен надзор на Европол се чака постигането на политически консенсус от страните-членки на Европейския съюз за разглеждането и формулирането на процедурните правила за парламентарен надзор на Европейската полицейска работа.
В рамките на работната среща стана ясно, че от 9-те страни с запаси по време на последното съвещание на Съвместната група в Брюксел през октомври предходната година, този път се чака постигането на единодушие за окончателното приемане на процедурните правила за надзор на Европол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР