София. Председателят на парламента Цвета Караянчева и управителят на Агенция

...
София. Председателят на парламента Цвета Караянчева и управителят на Агенция
Коментари Харесай

Председателят на парламента Цвета Караянчева и управителят на Агенция и Радио „Фокус“ Тетяна Узунова наградиха печелившите в играта „Незабравимото“

София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева и шефът на Агенция и Радио „ Фокус “ Тетяна Узунова наградиха печелившите в играта „ Незабравимото “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . Събитието се организира под патронажа на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. Именно за това награждаването се реализира в Клуба на народния представител. Играта е взаимна самодейност на Радио „ Фокус “ и Министерство на образованието и науката. „ Незабравимото “ цели да разпространява българските литературни шедьоври и в продължение на няколко месеца български общественици рецитираха свои обичани български стихотворения в ефира на предаването „ Всички в час “ на Радио „ Фокус “, а пред слушателите стоеше предизвикването да ги разпознаят. В ефира на „ Фокус “ звучаха стихове на Иван Вазов, Христо Ботев, Пейо Яворов, Гео Милев, Христо Смирненски, Константин Преславски, Петя Дубарова и Недялко Йорданов.
Победителите в играта са Снежанка Георгиева от София и Цветан Петков от Свищов, който не съумя да участва на награждаването. „ Аз съм сестра на български офицер, полк. Георгиев. Изключително доста одобрявам българската история, историята на Българската войска, която е съхранила България до през днешния ден “, сподели Снежанка Георгиева. Победителите бяха изтеглени в предаването „ Всички в час “ в навечерието на 24 май. Наградата е неповторимата книга „ Бойните маршове на достойнството и славата на България “ с създател Красимир Узунов. Тетяна Узунова подари на патрона на самодейността - Цвета Караянчева, издание на книгата на Красимир Узунов. На събитието участваха още водещата на предаването „ Всички в час “ Милослава Ангелова, правнучката на полк. Борис Дрангов – Райна Дрангова и ученици на 129 ОУ „ Антим I ” в София.
Деница КИТАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР