София. Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна

...
София. Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна
Коментари Харесай

Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците на страните - членки на ЕС

София. Председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира работна среща с посланиците на страните - членки на Европейски Съюз, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Основен фокус на срещата бе показване на създадената от Българска социалистическа партия визия за бъдещето на Европа и идното председателство на Съвета на Европейски Съюз, като опция за България: " Повече обществена Европа в полза на хората ".
Отчетени бяха продължителните старания и градивната роля на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " по правенето на общ план на Народното събрание по целите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз в името на постигането на единодушие и национално единодушие по тематиката.
Председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия показа позициите и дейностите на Българска социалистическа партия, като най-голямата опозиционна мощ, и отговори на поставените въпроси по отношение на настоящи събития и процеси във вътрешно-политически проект.
От страна на Българска социалистическа партия в срещата участваха Деница Златева, заместник-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия и Кристиан Вигенин, секретар по Външна политика и интернационална активност на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР