София. Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна

...
София. Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна
Коментари Харесай

Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците на страните – членки на ЕС, акредитирани в България

София. Председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира работна среща с посланиците на страните – членки на Европейски Съюз, упълномощени в България. Това оповестиха от Народно събрание на Българска социалистическа партия . Беше показана признатата от Българска социалистическа партия платформа за идните европейски избори ‘’Визия за Европа’’ и залегналите в нея цели за развиване на Европейския съюз.
Корнелия Нинова изложи пред представителите на дипломатическия корпус признатите промени в Изборния кодекс, които лимитират правата на българските жители и нарушават съществени демократични правила в изборния развой, причините на Българска социалистическа партия за овакантяване на Народното събрание и изрази опасения за честността на изборите.
Представена беше и активността на Елена Йончева по откриване на корупционни практики по висшите етажи на властта и стартиралия политически развой против нея, целящ да ограничи свободата на словото и да спре следствието на злоупотреби с обществени средства.
В срещата участваха Деница Златева, заместник-председател на Народно събрание на Българска социалистическа партия, Крум Зарков и Георги Свиленски – заместник-председатели на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", Кристиан Вигенин, секретар на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ", Елена Йончева, представител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " и депутатът Пенчо Милков.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР