София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи в пленарната

...
София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи в пленарната
Коментари Харесай

Председателят на парламента Цвета Караянчева връчи почетни грамоти на доброволците, участвали в Парламентарното измерение на първото Българско европредседателство

София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи в пленарната зала на Народното събрание почетни грамоти на доброволците, взели участие в Парламентарното измерение на първото Българско председателство на Съвета на Европейски Съюз. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание .
28 младежи бяха удостоени с грамотите за дейната им доброволческа активност и принос в организацията и провеждането на Председателството. Председателят на Народното събрание благодари от името на народните представители за помощта и означи, че без нея страната ни нямаше да се показа толкоз добре и да реализира, и по оценка на нашите сътрудници, подобен триумф. България към този момент е друга, тя сподели, че може да бъде водач и водеща мощ на Балканите, акцентира Цвета Караянчева.
Председателят на Народното събрание уточни, че младежите са работили с българските и европейските институции, с администрацията и в границите на шест месеца са придобили скъп опит, който могат да приложат в бъдещата си професионална реализация.
Доброволците получиха и почетни плакети на Народното събрание.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР