София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградите на

...
София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградите на
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи наградите на лекари-специализанти, отличени в инициативата „Лекарите, на които вярваме“

София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева връчи премиите на лекари-специализанти, отличени в самодейността „ Лекарите, на които имаме вяра “. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание . В церемонията, проведена от вестник „ 24 часа “, участваха министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев и ръководителите на най-големите лечебни заведения у нас. На връчването на оценките участваха заместник-председателят на Народното събрание доктор Нигяр Джафер, ръководителят на Комисията по труда, обществената и демографската политика доктор Хасан Адемов, народни представители от Комисията по опазването на здравето и доста от отличените лекари.
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева поздрави всички медици, които са получили признанието и благодарността на своите пациенти, и ги увери, че народните представители работят за възстановяване изискванията на труд в опазването на здравето и за възстановяване на опазването на здравето в България. В това отношение ние сме съдружници, а днешният спор, осъществен от уредниците на самодейността, е доста потребен, акцентира тя.
" В живота Вие сте хората, които трансформират ориси, подаряват очаквания, сбъдват молебствия и разсънват волята за живот ", обърна се към лекарите Цвета Караянчева. " Вие сте не просто най-хубавите, вие сте най-обичаните, вие сте отличници освен по скалата на професионализма, само че и по скалата на доверието, а това е нещо скъпо ", съобщи тя. Председателят на Народното събрание акцентира, че с работата си отличените лекари са потвърдили, че имат подготвеност, отдаденост и мъжество. " Пожелавам Ви да крачите решително, да се развивате, да надграждате насъбраните познания и опит и да бъдете спечелили във Вашата нелека и доста виновна работа ", добави Цвета Караянчева.
На церемонията по награждаване на отличените медици беше проведена полемика за нужните ограничения за стимулиране на лекарите-специализанти в България. Ръководителите на водещите лечебни заведения показаха какви условия и условия имат към своите специализанти и показаха мнение, че е належащо да бъде разисквана опцията страната да подкрепя лечебните заведения, които имат запас да правят образование на стажанти. Министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев уточни, че министерството се стреми да усъвършенства заплащането на медицинския личен състав, в това число и на лекарите, както и да бъдат основани такива условия за работа, че българските лекари да желаят да имат процедура в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР