София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева участва в честванията

...
София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева участва в честванията
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева участва в честванията по повод Деня на Кърджали

София. Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева взе участие в честванията във връзка Деня на Кърджали. Тя сервира венци и цветя пред паметника на ген. Васил Делов. След това ръководителят на Народното събрание участва на тържествената сесия на Общинския съвет на Кърджали. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание .
Цвета Караянчева взе участие в тържествения обред пред Паметника на Освободителите и приветства жителите и гостите на града.
Скъпи съграждани, за мен е чест и наслаждение да бъда с Вас на нашия празник, означи в приветствието си Цвета Караянчева. Тя добави, че 106 години Кърджали ревниво пази своето историческо минало и гради своята многолика модерна биография. Ние, днешните му жители, се учим да бъдем положителни стопани, да градим мостове и да няма залостени порти посред ни, съобщи в приветствието си ръководителят на Народното събрание. По думите й, в случай че през днешния ден одобряваме свободата за даденост, то е тъй като имаме опора в предишното и светли образци, в които намираме очакване.
Стъпили сме на раменете на персони, без които би била непостижима потребността от единство, помиряване и прогрес като военачалник Васил Делов – военачалникът, включил града ни към суверенна България и направил Кърджали част от българския държавен модел, означи още Цвета Караянчева.
Тя пожела Кърджали да остане и отсега нататък място, населявано от хора, които ценят истината и зачитат своите водачи и духовни пастири. Нека да запазим и да надградим това, което ни е съхранило и сплотило през годините, да сме непоколебими в отстояването на демократичните полезности, прикани ръководителят на Народното събрание.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР