София. Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов

...
София. Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов
Коментари Харесай

Премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с председателя на Фондация „Ханс Зайдел“ проф. Урсула Менле

София. Председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов се срещна в централата на ГЕРБ с ръководителя на Фондация „ Ханс Зайдел “ проф. Урсула Менле. Това оповестиха от пресцентъра на партията . В срещата участваха и ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и доктор Волф Круг, шеф на Института за европейски и трансатлантически разговор на Фондация „ Ханс Зайдел “. В рамките на диалога бяха разисквани резултатите от Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, както и дългогодишното съдействие сред ГЕРБ и Фондация „ Ханс Зайдел “.
Проф. Урсула Менле посочи приноса на България и министър-председателя Бойко Борисов за одобряването на тематиката за европейското бъдеще на страните от Западните Балкани в дневния ред на Европа. Проф. Менле акцентира пред българския министър-председател, че когато на Балканите има мир и всички страни изповядват европейските полезности, то това непроменяемо дава отражение върху сигурността и спокойствието на Европа.
Бойко Борисов и ръководителят на Фондация „ Ханс Зайдел “ споделиха задоволството си от обезпечената последователност на тематиката Западни Балкани от австрийското председателство и се сплотиха към мнението, че европейското бъдеще би трябвало да остане приоритет и на румънското председателство, което стартира на 1 януари 2019 година
Бойко Борисов и проф. Менле дадоха висока оценка на дългогодишното партньорство на Фондация „ Ханс Зайдел “ и ГЕРБ. Двамата споделиха вярата си взаимните начинания сред Фондацията и структурите на ГЕРБ да продължат и в бъдеще да способстват за информираността на обществото по настоящи проблеми и проблеми.
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави проф. Менле по случай навършването на 25 години от откриването на представителството на Фондацията в София. Той посочи, че „ Ханс Зайдел “ е благонадежден сътрудник, чиято ангажираност към проблемите на актуалното общество може да бъде давана за образец.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР