София. Председателят на БСП Корнелия Нинова и управителят на дружеството

...
София. Председателят на БСП Корнелия Нинова и управителят на дружеството
Коментари Харесай

Председателят на БСП: Корнелия Нинова внесе в СЕМ документите за регистрация на телевизия, бъдещата медия ще даде възможност за свободно изразяване на мнения

София. Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и шефът на сдружението “Българска свободна медия ” Любомир Коларов подадоха през днешния ден документи в Съвет за електронни медии за регистрация на телевизия, оповестиха от пресцентъра на партията . " Избрахме името " Българска свободна телевизия ", тъй като имаме вяра, че в нея ще бъде изразявано свободно мнението на хората, без боязън, а истината и обстоятелствата да се показват такива, каквито са, без цензура ". Това сподели ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при внасянето на документите в Съвет за електронни медии. Според нея бъдещата медия ще спомогне България да не е на в края на класациите по независимост на словото. По думите й стремежът е до декември тази година малкия екран да започва, само че това зависи и от Съвет за електронни медии. Нинова добави, че по медията ще е социална и ще акцентира главно вести и публицистични излъчвания. Вече има деклариран огромен интерес към новата телевизия както от публицисти с опит, по този начин и от завършващи по специалността младежи.
" Телевизията ще бъде социална. Имаме желанието да бъде забавна и ще заложим на информацията и публицистиката ". Това съобщи Любомир Коларов. Той добави, че обществото се нуждае на първо място от точна, ясна и тествана информация, която да разкрие истината за обстановката у нас и в чужбина. " Девизът на нашата телевизия ще бъде " Бъди свободен ", разгласи Любомир Коларов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР