София. Председателят на АБВ и председател на Общото събрание на

...
София. Председателят на АБВ и председател на Общото събрание на
Коментари Харесай

Председателят на АБВ Румен Петков и Н. Пр. Надра Саяф обсъдиха сътрудничеството между България и Сирия в областта на търговията, строителството и сигурността

София. Председателят на АБВ и ръководител на Общото заседание на Международния институт за сигурност и съдействие Румен Петков организира среща с Н. Пр. Надра Саяф, краткотрайно ръководещ посолството на Сирийската арабска република в България. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Двамата са разискали опцията МИСС да изготви стратегии за образование, подготовка и преподготовка на чиновници от правоохранителната система на Сирия, както и да изготви методика за образуване на процеса по изземване на нелегално добитото от сирийски жители по време на спора оръжие.
Петков и Саяф са подчертали нуждата от възобновяване на икономическите и търговски връзки сред двете страни, което е и част от предлагането на Политическа партия АБВ за правене на цялостна външнотърговска тактика на България. Румен Петков е изразил подготвеност да окаже подпомагане за намирането на подобен вид решения, които да насърчат взаимоотношенията Сирия-България и въз основата на взаимоотношение с работодателските организации у нас.
В хода на диалога ръководителят на АБВ е подчертал натрупването на голям капацитет в българските строителни компании, преимуществата на развитата ни хранително-вкусова индустрия, научния капацитет на страната ни, както и отличните условия за балнео- и екотуризъм, с които България разполага.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР